Pocetna 9 O Meni

O Meni

Graficki Dizajner, Kreator Sajtova, Digitalni Marketing Menadžer sa iskustvom preko 6 godina.

Tokom godina dizajniranja i kreiranje web stranica kreirao sam jedinstven i siguran sistem rada koji je pomogao i koji ce pomoci buducim kijentima da razviju svoje poslovanje
bilo da su na pocetku ili imaju razvijeno poslovanje.

Pre nego sto pocnem da mrmljam o sebi, zelim da znate da mi je drago što ste ovde. Pretpostavljam da ste ovde jer vam je potrebna pomoc stručnjaka za Grafički Dizajn, Web Razvoj i Digitalni Marketing koji ce vam pomoći da odaberete i dizajnirate adekvatan Web Sajt, Web Prodavnicu, Logotip, Poster, Bilbord ili bilo koju drugi vid dizajna i budete prisutni kako na google-u tako i na drustvenim mrežama.

Ako je to slucaj i sa vama, uzbudjen sam sto cete napraviti ovaj skok. Odabir pravog dizajnera za saradnju nije uobicajana stvar. Potrebno je puno truda i predanosti. Uvek mi je drago upoznati ljude koji su se odlucili da prihvate ovaj izazov.

Mi dizajneri smo retka vrsta. 🙂

U svakom slucaju, dopustite mi da vam dam neki kontekst o meni i celom poslu koji cemo uraditi zajedno jer mislim da ce vam to pomoći da postignete zeljene uspehe koje ste sami zacrtali u godinama koje dolaze.

Tako da …

Ja sam Dusan.

Imam 27 godina. U slobodno vreme volim da crtam i ispijam kafu. Nisam ozenjen, ali planiramo da ostatak zivota provedemo zajedno. Zivim u selu Malošištu na jugu Srbije, u kuci mojih roditelja. Bavim se Grafickim Dizajnom, Web Razvojem i Digitalnim Marketingom preko 5 godine. U zadnje 5 godine naisao sam na sjajne klijente sa kojima sam ostvario sjajnu saradnju.

Neki od ti kiljenata su: Price2Spy, MESA Electronic GmbH, Ascend Physical Therapy, Systemint Solutions, Tomax Plus PVC I Alu. Stolarija, Armageddon 3×3 TOXIC itd. … Mozda ste upoznati sa ovim firmama, ali iskreno, to je generalno nebitno. Za mene je ono sto je važnije od mesta gde sam zavrsio … to je mesto gde sam zapoceo.

Sve je ovo istina …

Ja sam niko. Odrastao sam u juznom delu Srbije, u Malošištu. Odrastajuci u svojoj poljoprivrednoj porodici, bio sam osuđen na propast. Ako biste pitali mog prijatelja, kolegu iz razreda, verovatno bi vam rekli da sam zaposlen u nekoj od robovlasnickih kompanija koje se stalno grade u ovoj zemlji, na zalost oni vas ne bi slagali jer to je istina. Zaposlio sam se u kompaniji LEONI koja se nalazi u blizini mesta gde zivim.

Bio sam slomljen.

I nisam imao pojma što da radim.

Kazem vam to jer ne zelim vam se zaliti, govoriti o tome kako sam stigao i stekao znanje koje danas posedujem i kako cemo za samo par nedelja izgraditi vas posao iz snova.. Kazem vam da znate odakle sam zapoceo … kada sam zapoceo kao Freelancer (Slobodnjak) pomoga sam mnogim startup (firmama koje su na pocetku svog poslovanja) kompanijama da izgrade svoj brend. To je ono cime se bavim i cime cu nastaviti u buducnosti da se bavim i u tom pravcu se usavrsavati.

Nisam imao novca.

Nisam imao “mrezu” prijatelja, kolega ili brace.

Nisam imao roditelja koji bi mi mogli pomoci.

Nemam fakultetsku diplomu. Nisam imao posebnu obuku ili iskreno, bilo koju ideju kako mogu napraviti nesto od svog zivota. Sve sto sam imao bila je gorljiva zelja da budem uspesan i da dokazem da su svi koji su upirali prstom u mene da su pogresili.

I, posao u koji se nikada nisam uklapao… korporativni posao od 6 do 14 i 14 do 22 sati.

Sve ostalo što sam nauco, naucio sam sam.

Dakle, zakljucak je da cemo zajedno osmisliti idealno resenje za vase poslovanje, nije vazno jeste li na pocetku ili imate razvijen posao … tako da mogu raditi na projektima bilo da su na pocetku ili su razvijeni.

Da biste mogli napredovati i rasti u svom poslu.

Da bih mogao izgraditi dom za mene i svoju porodicu.

Dopustite da vas inspirisem.

Da vas motivisem.

Usmerim.

I, ako je potrebno, povremeno mi ostavite poruku u e-mail ili messenger sanducetu, rado cu vam pomoci.

Jer i vaš uspeh je moj!

Dušan.

  • Adobe Ilustrator
  • Adobe Photoshop
  • Marketing Tools
  • Word Press